Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Cezar Preda, despre condamnarea fostul coleg de partid Florin Popescu. ''Cu părere de rău...''

Cezar Preda, despre condamnarea fostul coleg de partid Florin Popescu. ''Cu părere de rău...''

Cezar Preda, despre condamnarea fostul coleg de partid Florin Popescu. ''Cu părere de rău...''
14 Mar 2016   •   21:58

Florin Popescu, fost deputat și lider PDL, a fost condamnat definitiv, luni, de Înalta Curte de Casație și Justiție la doi ani închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat că a cerut zeci de tone de pui grill pe care le-a distribuit în scop electoral la alegerile locale din 2012.

Fostul coleg de partid a lui Florin Popescu, Cezar Preda, actualmente deputat PNL, a fost solicitat de Răzvan Dumitrescu să comenteze informația de ultimă oră.

''Asta s-a întâmplat din cauza unei campanii electorale. Așa mergeau campaniile electorale pentru PDL, pentru Băsescu'', a spus realizatorul emisiunii Subiectiv, Răzvan Dumitrescu.

În opinia fostului lider PDL, Cezar Preda, sentințele date de justiție în ultima vreme vor schimba modul de a face campanie electorală.

''Ceea ce se întâmplă acum cu aceste denunțuri, cu aceste descoperiri, procese, a schimbat radical orice campanie electorală a oricărui partid din România. Nu există partid să nu se fi acuzat unul pe altul că are mai multe bannere decât avea declarate, că era plin orașul de tot felul de outdoor.

Domnul Florin Popescu a făcut campanie pentru multe partide. A fost în foarte multe partide - cred că în toate. Cu părere de rău pentru ceea ce se întâmplă și pentru colegii care acum sunt denunțați pentru faptul că au fost sprijiniți în campanie de oameni de afaceri, se va schimba radical modul de a face politică'', a spus Cezar Preda.

 

×
Subiecte în articol: Florin Popescu pdl Subiectiv
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close