Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Corneliu Vadim Tudor: Traian Băsescu şi-a construit viaţa pe minciună, ameninţare şi şantaj

Corneliu Vadim Tudor: Traian Băsescu şi-a construit viaţa pe minciună, ameninţare şi şantaj

Corneliu Vadim Tudor: Traian Băsescu şi-a construit viaţa pe minciună, ameninţare şi şantaj
28 Aug 2015   •   20:10

Răzvan Dumitrescu a prezentat în emisiunea Subiectiv declaraţia pe care Corneliu Vadim Tudor a făcut-o cu privire la Traian Băsescu, după ce fostul preşedinte a ameninţat că-l dă în judecată.

"Mie nu-mi era frică de ăsta când era în culmea puterii. Am măturat Parlamentul cu el de faţă în 18 decembrie 2006. Şi mi-e frică acum când este o epavă? El şi-a construit întreaga viaţa pe minciună, pe ameninţare, pe şantaj. Ce nu-i adevărat acolo? Că n-am zis numai eu treaba asta? Am zis numai eu de bani? Am zis numai eu că el era profesorul la care se referea Omar Hayssam?" a spus Corneliu Vadim Tudor.

Traian Băsescu trece la ameninţări după aducerea în ţară a lui Mohamad Munaf, cel care spunea că deţine tot adevărul despre răpirea jurnaliştilor români în Irak. Fostul preşedinte ameninţă că îi dă în judecată pe cei care îl mai acuză că a furat din banii alocaţi pentru recuperarea celor 3 jurnalişti. Avertismentul dur al lui Traian Băsescu vine la puţin timp după ce şi Omar Hayssam a transmis un mesaj din închisoare. Condamnat la 20 de ani pentru terorism, Hayssam anunţă că momentul aflării adevărului se apropie şi avertizează că o rană trebuie deschisă pentru a fi curăţată.


×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close