Fostul vicepreşedinte ASF, Daniel Tudor, reținut. Ar fi luat mită de 300.000 de euro

18 Feb 2016   •   13:58
Fostul vicepreşedinte ASF, Daniel Tudor, reținut. Ar fi luat mită de 300.000 de euro
UPDATE - George Daniel Tudor, fostul președinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, a fost reținut joi la procurorii Direcției Naționale Anticorupție. El ar fi suspectat de luare de mită - aproximativ 300.000 de euro pentru a favoriza banca Carpatica.

Daniel Tudor, fost vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară până în 2013, a fost audiat la DNA, într-un dosar în care este suspectat că a primit bani pentru a măslui rezultatele unui control desfăşurat la compania de asigurări Carpatica.

În perioada martie - aprilie 2013, Daniel Tudor, în calitate de preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, a ignorat concluziile unui raport de control întocmit de către funcţionarii A.S.F., care evidenţia deficienţe grave la societatea de asigurări deţinută de Ilie Carabulea.

Fostul vicepreşedinte ASF mai are un dosar penal, din 2014, atunci când procurorii DNA l-au acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice, pentru asociere în vederea comiterii de infracţiuni, cu acelaşi Ilie Carabulea.

DNA
Parteneri
x close