Antena 3 CNN Actualitate Justiție Audiere cu probleme pentru Liviu Dragnea. Fostul lider PSD a declarat că e ținut ilegal în închisoare

Audiere cu probleme pentru Liviu Dragnea. Fostul lider PSD a declarat că e ținut ilegal în închisoare

Liviu Dragnea a fost audiat prin videoconferință la ÎCCJ, într-o nouă încercare de eliberare. Audierea a decurs cu dificultăți, din cauza problemelor tehnice.

Audiere cu probleme pentru Liviu Dragnea. Fostul lider PSD a declarat că e ținut ilegal în închisoare
Sursa foto: Hepta
25 Mai 2020   •   12:21

Fostul lider al PSD a susținut că e ținut ilegal în închisoare.

”Bineînțeles că Liviu Dragnea a avut ultimul cuvânt, însă legătura tehnică a fost foarte, foarte proastă. Dintr-o frază am înțeles doar câteva cuvinte. Privind acest aspect, chiar a fost o problemă.

Noi am depus o contestație la executare, prin care susținem că există un impediment la executare”, a spus Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea.

Apărătorii lui au depus o solicitare la instanță, prin care aceștia nu contestă decizia definitivă de condamnare, ci scot în evidență că pedeapsa pe care a primit-o fostul lider PSD ar fi fost pronunțată de o instanță necompetentă.

În octombire CCR decidea că inclusiv completurile de trei, cele care pronunțau decizii cu privire la infracțiunile de corupție erau constituite nelegal, la fel cum erau constituite și cele de cinci.

Liviu Dragnea spune că soluția pronunțată de un astfel de complet e nelegală.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea ICCJ PSD
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close