Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Cum poate fi îngropată dispariția omului lui Blejnar. Scenariu demn de filmele cu mafioți

Cum poate fi îngropată dispariția omului lui Blejnar. Scenariu demn de filmele cu mafioți

Cum poate fi îngropată dispariția omului lui Blejnar. Scenariu demn de filmele cu mafioți
Sursa foto: Foto: VideoNews
07 Mar 2016   •   21:29
Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 2 trebuie să decidă dacă îl vor declara oficial mort pe Corduţ Marta, dat în urmărire încă din 2012.

Cererea în instanţă a fost depusă de Raluca Merfu, prima soţie a lui Codruţ Marta, iar instanţa nu a stabilit încă un termen pentru judecarea acestei solicitări.

Pe 25 mai 2012, Poliţia l-a dat în urmarire naţională pe Codruţ Marta, în urma sesizării făcute, în aceeaşi zi, de soţia acestuia, care preciza că ultima dată soţul ei a fost văzut pe 21 mai 2012.

Subiectul a fost dezbătut în ediția de luni a emisiunii “Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv”, realizată de Răzvan Dumitrescu, la Antena 3.

“S-a terminat și cu dosarul lui Blejnar. Fără principalul vinovat, e degeaba. E ca în filmele cu gangsteri, fără martor, mafia poate să se prezinte în instanță. Eu zic că dânsul este într-o insulă călduță, cu schimbare de nume și fizionomie. E un dosar atât de greu, cu sume atât de mari încât au dispărut și martorii, e totul bine, a comentat social-democratul Codrin Ștefănescu.”

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close