Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Ministrul Apărării, despre plecarea lui Kovesi de la DNA: Cui a folosit radicalizarea societății românești?

Ministrul Apărării, despre plecarea lui Kovesi de la DNA: Cui a folosit radicalizarea societății românești?

Ministrul Apărării, despre plecarea lui Kovesi de la DNA: Cui a folosit radicalizarea societății românești?
09 Iul 2018   •   19:12

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a vorbit în emisiunea „Punctul de Întâlnire”, despre revocarea Laurei Codruța Kovesi din funcția de procuror-șef al DNA. 

„Este important că această poziție s-a întâmplat până la urmă. Discutăm despre asumări, iar atunci când se află în discuție respectarea unei decizii a Curții Constituționale. Este necesar să reușim să punem instituțiile în matca lor de funcționalitate. Cui a folosit radicalizarea societății românești în baza unui subiect atât de simplu, punerea în aplicare a unei decizii a Curții Constituționale. Noi generăm imaginea unei societăți bulversate. Văzând de unde a plecat tot acest scandal, rămân uluiți. Vorbim despre abuzuri pe care le-ați prezentat insistent în ultima perioadă. Astăzi avem o decizie, avem o revocare și avem o instituție foarte necesară, și mă refer la DNA. Cred că nu un om înseamnă instituția. Cred că sunt în DNA o grămadă de procurori care își fac treaba”, a spus Mihai Fifor. 

Purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi, a anunţat, luni, că preşedintele României Klaus Iohannis a emis decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi de la conducerea DNA.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close