Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea, despre cazul judecătorilor Bârsan: E limpede că a fost o operațiune

Mircea Badea, despre cazul judecătorilor Bârsan: E limpede că a fost o operațiune

Mircea Badea, despre cazul judecătorilor Bârsan: E limpede că a fost o operațiune
04 Mar 2019   •   23:50

Mircea Badea a vorbit în pasa emisiunii „Sinteza Zilei” cu „În gura presei” despre judecătorii Gabriela și Corneliu Bârsan. Acum opt ani, procurorii DNA năvăleau în casa judecătoareai Înaltei Curți de Casație și Justiție și a soțului acesteia, judecător CEDO. Ulterior, justiția s-a pronunțat: Nevinovat!

„E limpede că în cazul domnului Țundrea a fost indolență. Procurorul nu a vrut să caute adevăratul făptuitor, pe judecător l-a durut în cot. A fost indolență. Pe sistemul „nu știu și nici nu mă interesează”. În cazul judecătorilor Bârsan, e limpede că a fost o operațiune. Mă interesează ca ăia care au făcut astfel de lucruri, care sunt în gravă incompatibilitate cu statutul de magistrat, adică au executat misiuni de distrugere a unor oameni din diverse interese, să li se întâmple lucruri. Mie mi se pare foarte important să pățească niște nasoală, în conformitate cu statul de drept. E de vină societatea”, a spus Mircea Badea. 

 

 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close