Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea: Kovesi este absolut disperată să nu ajungă în fața unei instanțe. Îi e frică de Justiție

Mircea Badea: Kovesi este absolut disperată să nu ajungă în fața unei instanțe. Îi e frică de Justiție

Mircea Badea: Kovesi este absolut disperată să nu ajungă în fața unei instanțe. Îi e frică de Justiție
19 Feb 2019   •   23:44

Mircea Badea a vorbit în pasa emisiunii „Sinteza Zilei” cu „În gura presei” despre cererile de recuzare făcute de Laura Codruța Kovesi. A fost respinsă și cea de-a doua cerere depusă de Kovesi de recuzare a Adinei Florea, cea care se ocupă de dosarul în care fosta şefă a DNA este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

„Mă mulțumește faptul că a mai făcut Codruța Kovesi o încercare de recuzare a doamnei Florea. Nu am mai avut răbdare acum... E tare. Am înțeles că s-a respins și asta. Băsescu a fost profesorul ei, el a format-o și el a instruit-o și el a creat-o. Doamna Kovesi a mai făcut o încercare de recuzare. Nu a mers. Kovesi este absolut disperată să nu ajungă în fața unei instanțe, ar face orice. Îi e frică de Justiție, se ferește de Justiție. Pentru #rezist, asta cu recuzarea: „Dragnea nu vrea recuzarea”. Asta înțeleg ei”, a spus Mircea Badea. 

 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close