Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea, despre Camelia Bogdan: Este absolut îngrozitor că această doamnă are puterea de a băga oameni la puşcărie

Mircea Badea, despre Camelia Bogdan: Este absolut îngrozitor că această doamnă are puterea de a băga oameni la puşcărie

Mircea Badea, despre Camelia Bogdan: Este absolut îngrozitor că această doamnă are puterea de a băga oameni la puşcărie
25 Mar 2016   •   00:15

Plenul CSM a respins cererea judecătoarei Camelia Bogdan de apărare a reputaţiei profesionale. Aceasta sesizase CSM susţinând că a fost supusă unui adevărat “linşaj mediatic” de către postul Antena 3 şi portalul Lumea Justiţiei. Şedinţa CSM a fost transmisă live, iar cele trei ore de dezbateri au fost cel puţin interesante.

 Mircea Badea a comentat ce s-a întâmplat în şedinţa respectivă, acolo unde judecătorul Mircea Aron a făcut o remarcă că "trăim în realitate, nu în paranormal".

"În principu e amuzat, nu am văzut secvenţe mai tari decât la Jandarmul şi extratereştrii. Cum i-a dat-o pe asta Mircea Aron. Asta cu paranormalul mi-e greu să cred că nu are legătură cu Telepatia. Să ne înţelegem. Inspecţia Judiciară de la CSM are în lucru oficial situaţia aceea cu Ministerul Agriculturii pe care o tot invocăm. Nu s-a pronunţat. E interesant să vedem ce curs va lua această poveste. Este absolut îngrozitor că această doamnă are puterea de a băga oameni la puşcărie” a spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: În gura presei Camelia Bogdan
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close