Antena 3 CNN Actualitate Justiție Vicepreședintele Curții de Apel București a demisionat după ce s-a aflat că a făcut amor în birou. Şeful CSM: "Aştept demisia din magistratură"

Vicepreședintele Curții de Apel București a demisionat după ce s-a aflat că a făcut amor în birou. Şeful CSM: "Aştept demisia din magistratură"

Lovitură de teatru în ultima zi a anului. Vicepreşedintele Curţii de Apel Bucureşti, Steluţa Mirela Croitoru, a demisionat din funcţie, după ce în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora ar fi întreţinut relaţii sexuale în biroul din sediul instanţei.

Vicepreședintele Curții de Apel București a demisionat după ce s-a aflat că a făcut amor în birou. Şeful CSM: "Aştept demisia din magistratură"
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Dima    |    31 Dec 2021   •   11:13

Plecarea din funcție a Steluței Mirela Croitoru intervine după ce informaţiile legate de raporturile sexuale pe care judecătoarea le-ar fi întreţinut în biroul său de la Curtea de Apel Bucureşti au apărut în decizia de condamnare a fostului ei soţ.

Potrivit Libertatea.ro, colonel de armată, acesta a fost condamnat de Tribunalul Militar Bucureşti, în primă instanţă, la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru violarea vieţii private, ameninţare şi influenţarea declaraţiilor.

Steluţa Mirela Croitoru intenţiona să promoveze la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, însă, recent, potrivit surselor Adevărul, s-ar fi retras din concurs. Urmare a apariţiei informaţiilor referitoare la acest caz, a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Apel, rămânând simplu judecător.

Preşedintele CSM, Bogdan Mateescu, a declarat pentru sursa citată că aşteaptă demisia din magistratură a judecătoarei: "Eu aşteptam demisia din magistratură, nu doar din funcţia de conducere. Încă o aştept".

 


 

 

 

×
Parteneri
A murit Ionuţ, tânărul ajuns în comă după o durere de măsea
x close