Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, reacție la atacurile sângeroase de la Hanau: România este solidară cu Germania!

Klaus Iohannis, reacție la atacurile sângeroase de la Hanau: România este solidară cu Germania!

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj în care condamnă cu fermitate ”atacurile violente împotriva unor oameni inocenți”, după ce nouă oameni au fost uciși și alți cinci răniți, în urma a două atacuri la baruri cu specific arab din Germania.

Klaus Iohannis, reacție la atacurile sângeroase de la Hanau: România este solidară cu Germania!
Sursa foto: Foto: presidency.ro
20 Feb 2020   •   11:01

”Condoleanțele mele se duc la cei care și-au pierdut rudele și prietenii. România este solidară cu Germania!”, a mai scris Klaus Iohannis, pe Twitter.

 

Nouă oameni au fost uciși în atacurile sângeroase de la Hanau

Nouă persoane au fost ucise miercuri seara în Hanau, lângă Frankfurt, centrul Germaniei, în două atacuri al căror presupus autor a fost găsit ulterior mort în locuinţa sa, a anunţat poliţia germană joi.

Aceste două atacuri au vizat baruri cu narghilea, rănind grav mai multe persoane, potrivit mass-media locale.

Ulterior, suspectul atacurilor a fost găsit mort, alături de un alt trup neînsufleţit neidentificat.

"Presupusul autor a fost găsit fără viaţă la domiciliul său din Hanau. Forţele de intervenţie specială ale poliţiei au mai descoperit acolo un alt trup neînsufleţit. Ancheta continuă. În prezent nu există vreun indiciu conform căruia ar fi existat mai mulţi autori ai atacurilor", a notat pe Twitter poliţia din landul Hesse (sud-est) unde se află Hanau.

Anchetatorii au găsit de asemenea maşina presupusului atacator, care conţinea muniţii şi încărcătoare, a precizat presa locală, adăugând că suspectul avea un permis de vânătoare şi ar fi fost german.

×
Subiecte în articol: Germania atentat germania Klaus Iohannis
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close