Antena 3 CNN Actualitate Licitație-eveniment pentru militarii răniți

Licitație-eveniment pentru militarii răniți

Licitație-eveniment în ajutorul militarilor care și-au riscat viețile și s-au întors răniţi din Teatrele de Operaţie. La această licitaţie online au fost puse la bătaie obiecte inedite de personalități din toată România. Licitaţia e găzduită de Artmark, iar Antena 3 este partener media al evenimentului.

Licitație-eveniment pentru militarii răniți
de Iulia Gorgorin    |    12 Noi 2020   •   09:47

Sunt doar câteva dintre obiectele donate de personalităţi şi adjudecate deja în cadrul evenimentului caritabil "Pentru cei rămaşi" organizat de Casa de licitaţii Artmark.

Banii vor fi folosiţi pentru construirea primului pavilion al Centrului de Recuperare şi Refacere pentru militarii răniţi în teatrele de operaţii. 

30 de militari români au murit în Teatrele de Operaţii în ultimii 30 de ani, iar alţi 148 s-au întors răniţi. Unii au rămas cu sechele pe viaţă, după ce au trecut prin operaţii grele şi luni de recuperare în centre specializate din alte ţări. 

În viitorul centru de recuperare din Târgovişte astfel de răni ar putea fi vindecate. În acest scop, cei care au venit în sprijinul demersului au donat obiecte cu o valoare sentimentală aparte. 

La licitaţia de anul trecut, s-au strâns 20.000 de euro. În acest an, s-au alăturat proiectului atât companii precum Romgaz, sau Mopan Suceava, dar şi personalităţi publice precum fostul senator şi primar Emanoil Savin şi foarte multe persoane private.

×
Subiecte în articol: licitatie medici militari Artmark
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close