Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea are COVID-19 și familia nu știe nimic despre starea lui! Irina Tănase: ”Nu ne dau nicio informație”

Liviu Dragnea are COVID-19 și familia nu știe nimic despre starea lui! Irina Tănase: ”Nu ne dau nicio informație”

Liviu Dragnea a fost confirmat pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2 și familia nu știe nimic despre starea lui de sănătate.

Liviu Dragnea are COVID-19 și familia nu știe nimic despre starea lui! Irina Tănase: ”Nu ne dau nicio informație”
Sursa foto: Foto: instagram.com/irinaalexandrat
de Silvia Țigănilă    |    17 Dec 2020   •   13:24

Apropiații lui Liviu Dragnea spun că acesta ar fi într-o situație destul de complicată în aceste momente și ar necesita transferul la terapie intensivă.

Pe de altă parte, familia și avocatul său nu au nicio informație oficială din partea penitenciarului.

Partenera de viață a lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a declarat joi la Antena 3 că a sunat la spitalul Jilava după ce a aflat aceste informații venite pe surse și nu a primit niciun răspuns.

Liviu Dragnea are COVID-19. Familia nu știe nimic despre starea lui 

”Mi s-a spus că deși sunt persoana de contact în situații de urgență nu-mi pot comunica starea decât dacă fac o adresă de înaintare către spital și nu îmi pot spune nici măcar dacă informațiile sunt adevărate sau nu până nu primesc această adresă”, a spus Irina Tănase.

Întrebată când a vorbit ultima dată cu Liviu Dragnea, Irina Tănase a spus că a discutat aseară și a aflat că partenerul ei avea o evoluție negativă. ”Avea o evoluție negativă în sensul că el a ajuns la spitalul penitenciar Jilava asimptomatic și în ultimele zile a început să aibă simptome”, a spus ea.

Liviu Dragnea are COVID-19 și familia nu știe nimic despre starea lui

În ultimele zile, Liviu Dragnea nu se simțea bine

”Ieri, de exemplu, avea dureri musculare foarte puternice, starea aceea de oboseală, de slăbiciune, care nu îți permite să faci multe lucruri, și dureri de cap. Nu avea nici probleme de respirație, nu avea nici febră. Nu avea niciunul din simptomele despre care se vorbește că le-ar avea sub nici o formă, nici măcar ușoară”, a mai spus Irina Tănase, în direct, la Antena 3.

”Noi nu putem să îl sunăm. Niciodată nu s-a putut, nu a existat varianta aceasta. El ne sună când consideră. Pe mine de exemplu mă sună în general de două ori pe zi. Până la momentul acesta, astăzi, nu m-a sunat dar asta nu este neapărat un lucru neobișnuit. Adică, având în vedere starea lui, poate să fie din cauză că nu s-a simțit în stare să stea în picioare să vorbească la telefon. Poate să fie doar acest lucru, însă ce mă îngrijorează pe mine este faptul că nici cei de la spital nu dau niciun fel de informație și nici nu ne contactează spre a ne spune ceva dacă starea ar fi atât de gravă cum am aflat”, a mai spus partenera lui Liviu Dragnea.

Citiți și: Codrin Ştefănescu a discutat cu Liviu Dragnea. Ultimele informaţii despre starea fostului lider PSD după ce s-a infectat cu coronavirus

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Irina Tănase COVID-19
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close