x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Liviu Dragnea, mesaj după decizia Curţii Constituţionale: ”Îi rog pe liberali să înţeleagă că s-a încheiat campania electorală”

de 12 Ian 2017   •   13:13
Liviu Dragnea, mesaj după decizia Curţii Constituţionale: ”Îi rog pe liberali să înţeleagă că s-a încheiat campania electorală”  16
Foto: Facebook

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat joi, pe Facebook, că salută decizia Curţii Constituţionale privind Legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonanţe în vacanţa parlamentară, afimând că hotărârea judecătorilor CCR demonstrează faptul că PNL “înţelege să blocheze orice proiect benefic românilor în numele unui război politic”.

“Salut decizia de astăzi a Curţii Constituţionale! Încă o dată, se demonstrează faptul că PNL înţelege să blocheze orice proiect benefic românilor în numele unui război politic generat tot de ei”, a precizat preşedintele PSD.

Liviu Dragnea i-a invitat pe liberali că construiască împreună “o viaţă mai bună” pentru români şi să nu blocheze România.

“Îi rog să înţeleagă că s-a încheiat campania electorală. Îi invit să construim împreună o viaţă mai bună pentru români şi nu să blocăm România!”, a conchis liderul social-democraţilor. 

Judecătorii CCR au decis, joi, cu unanimitate de voturi, că legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonanţe în vacanţa parlamentară este constituţională, preşedintele Curţii, Valer Dorneanu, argumentând că obiecţia de neconstituţionalitate este neîntemeiată, deoarece nu se încalcă principiul separaţiei puterilor, iar din cuprinsul legii nu rezultă că Executivul ar intenţiona să dea ordonanţe în domeniul legilor organice.

sati