A convins o minoră să producă filmări și fotografii dezbrăcată. Bărbatul din Dorohoi a început să o amenițe în fiecare zi că dacă nu va întreține relații sexuale cu el, va face public tot. Ce s-a petrecut apoi

20 Sep 2019   •   09:46
A convins o minoră să producă filmări și fotografii dezbrăcată. Bărbatul  din Dorohoi a început să o amenițe în fiecare zi că dacă nu va întreține relații sexuale cu el, va face public tot. Ce s-a petrecut apoi

Magistraţii Tribunalului Botoşani au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele unui bărbat din municipiul Dorohoi cercetat pentru pornografie infantilă, ameninţare, act sexual cu un minor şi şantaj, au declarat surse judiciare.

Instanţa a admis propunerea formulată de procurorii Biroului Teritorial Botoşani al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) privind arestarea preventivă a bărbatului în vârstă de 40 de ani.

Potrivit anchetatorilor, în perioada mai-iulie 2018, acesta ar fi determinat o adolescentă de 15 ani să producă fotografii şi înregistrări video cu un conţinut sexual explicit. Ulterior, bărbatul a ameninţat-o pe fată că, în cazul în care nu va întreţine raporturi sexuale cu el, va publica fotografiile şi înregistrările video pe internet.

"Prin constrângere morală şi fizică, bărbatul a întreţinut relaţii sexuale cu minora", au precizat sursele judiciare.

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au efectuat, miercuri, şi trei percheziţii domiciliare în acest dosar.

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close