Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident în Bistrița-Năsăud, după ce un tren și un camion s-au ciocnit. Cel puțin cinci persoane sunt rănite (FOTO)

Accident în Bistrița-Năsăud, după ce un tren și un camion s-au ciocnit. Cel puțin cinci persoane sunt rănite (FOTO)

Accident în Bistrița-Năsăud, după ce un tren și un camion s-au ciocnit. Cel puțin cinci persoane sunt rănite (FOTO)
18 Apr 2019   •   16:17

UPDATE S-a redeschis circulația feroviară între stațiile Coldău-Beclean pe Someș.

Personalul feroviar continuă operaţiunile de intervenţie şi pe firul II, unde se acţionează pentru ridicarea şi repunerea pe şină a vagonului deraiat cu o macara de mare tonaj, astfel încât traficul feroviar să fie reluat şi pe firul II în condiţii de siguranţă. Vă reamintim că circulaţia trenurilor a fost închisă temporar pe raza localităţii Beclean, după ce un tir care transporta material lemnos a fost lovit de un tren de pasageri la trecerea la nivel de la km 23+889, unde instalaţia de semnalizare acustică şi luminoasă funcţiona normal în momentul impactului. 

Joi după-amiază a avut loc un accident în județul Bistrița-Năsăud, între satele Coldău și Beclean (cunoscut precum Beclean pe Someș)

Un tren ar fi deraiat și s-ar fi ciocnit de un camion încărcat cu cherestea.

Din primele informaţii primite de la faţa locului, în urma impactului, cinci călători din tren au suferit răni uşoare, şoferul tirului a rămas încarcerat în cabină, iar primul vagon din compunerea trenului a deraiat de ambele osii.

La faţa locului au ajuns deja reprezentanţii Regionalei CF Cluj, care acţionează pentru degajarea liniilor de cale ferată şi repunerea pe şină a vagonului deraiat, precum şi reprezentanţii ISU şi SMURD pentru acordarea primului ajutor persoanelor rănite.

În intervalul orar necesar operaţiunilor de intervenţie pentru retragerea tirului din zona de siguranţă feroviară, repunerea pe şină a vagonului deraiat şi eliberarea gabaritului, 2 trenuri de călători sunt oprite temporar în staţiile Beclean pe Someş şi Coldău. 

 

×
Subiecte în articol: tren camion somes accident
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close