Antena 3 CNN Actualitate Manelistul Adrian Minune, audiat de anchetatori de la Crimă Organizată într-un dosar de cămătărie: ”Nu știu, tăticule, unde. Aștept mașina să mă ia”

Manelistul Adrian Minune, audiat de anchetatori de la Crimă Organizată într-un dosar de cămătărie: ”Nu știu, tăticule, unde. Aștept mașina să mă ia”

Cântăreţul de manele Adrian Simionescu, cunoscut după numele de scenă Adi Minune, era audiat, joi, de ofiţeri de la Crimă Organizată.

Manelistul Adrian Minune, audiat de anchetatori de la Crimă Organizată într-un dosar de cămătărie: ”Nu știu, tăticule, unde. Aștept mașina să mă ia”
Sursa foto: Adrian Minune/Facebook
de Georgiana Murgilă    |    26 Noi 2020   •   12:31

Surse Antena 3 arată că manelistul are calitatea de martor într-un dosar în care sunt cercetaţi penal pentru cămătărie şi şantaj mai mulţi membri ai unei reţele infracţionale din Brăila.

El ar fi fost iniţial căutat la domiciliu, însă nu a fost găsit iar poliţiştii l-au contactat telefonic şi i-au indicat un sediu BCCO (Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate) unde să se prezinte, variantă cu care Adrian Simionescu s-a declarat de acord.

Doasarul în care acesta a fost chemat la audieri s-a constituit după ce mai multe victime au depus plângere.

Acţiunea de la Bucureşti este coroborată cu mai multe percheziţii la domiciliile celor implicați în infracţiunile din dosar.

Adi Minune, primele reacţii

Cântăreţul s-a declarat surprins de citarea sa de către anchetatori, arată surse Antena 3.

El a menţionat că ofiţerii de la Crimă Orgnizată doresc să ştie dacă manelistul are "un prieten care dă bani cu camătă".

"M-au chemat la audieri, nu ştiu, tăticule, unde. (...) Aştept maşina să mă ia. Sunt martor. Zic şi eu acolo că nu ştiu nimic", a spus Minune, chestionat asupra convocării sale la audieri.

 

×
Subiecte în articol: camatarie santaj
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close