Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Ce ai face tu, moarte?” Mesajul postat de Alexandru, tânărul care și-a dat foc în Râmnicu Vâlcea, chiar înainte să moară

”Ce ai face tu, moarte?” Mesajul postat de Alexandru, tânărul care și-a dat foc în Râmnicu Vâlcea, chiar înainte să moară

Alexandru a ales să își pună capăt zilelor, într-un mod sinistru, la doar 18 ani. Însă mesajul postat înainte să își piardă viața explică multe lucruri.

”Ce ai face tu, moarte?” Mesajul postat de Alexandru, tânărul care și-a dat foc în Râmnicu Vâlcea, chiar înainte să moară
Sursa foto: TikTok
de Laura Dinu    |    26 Mai 2023   •   10:21

Tânărul și-a dat foc în fața liceului unde învăța, chiar în apropierea unei săli de jocuri. Din primele informații, se pare că Alexandru pierduse o sumă importantă de bani la păcănele. 

Suferința tânărului putea fi observată însă cu ușurință din postările de pe o rețea socială. Nu cu mult timp în urmă, Alexandru a postat un mesaj în care vorbea despre moarte. Nimeni nu i-a înțeles strigătul de ajutor. 

„Am văzut la o fată pe TikTok un citat motivațional despre moarte și mamă, dar eu aș vrea să modific puțin după bunul meu plac. Ce-ai face tu moarte, de mamă ai fi, și ai avea copii, și copiii ți-ar muri? Gândiți-vă bine la asta și o să vă dau răspunsul în cel mai scurt timp”, spunea tânărul de doar 19 ani. 

@seth_vl #mama #son #romania #viral #fyp #sad #motivation ♬ original sound - seth_vl

Un alt video, postat chiar înainte să moară, spune: ”Ai o reținere prima dată în viață să pleci din casă, pentru că dacă o faci, știi ce ești în stare să faci”. 

@seth_vl #fyp #sad #motivation #viral #respect #romania ♬ leave a light on - ★

”Un copil foarte bine educat si sensibil tare...

Ai fost un prieten minunat și așa vei rămâne mereu în sufletele noastre…

Citește și: Elevul din Râmnicu Vâlcea, care şi-a dat foc în faţa liceului, filmat înainte de tragedie

Acum înțeleg de ce ai postat în ultima vreme așa, cât de frumos este cerul acum...

Of, plâng de mila ta și de cât suntem de nenorociți ca oameni. Nu ți-a văzut nimeni suferința, nu te-a ajutat nimeni, îmi pare rău!

Mi se rupe sufletul, mă copile, nu te cunosc, dar îmi pare rău, iartă-ne că nu te-am ajutat, că nu am fost acolo!”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care apropiații, sau cei care au înțeles suferința tânărului, le-au postat. 

Marți dimineața, Alexandru a decis să își pună capăt zilelor. Și-a dat foc chiar în fața liceului în care învăța. Nu a dat niciun semn de ezitare și și-a dus planul la bun sfârșit, chiar în fața trecătorilor care și-au văzut liniștiți de drum. 

 

×
Subiecte în articol: Râmnicu Vâlcea
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close