Antena 3 CNN Actualitate Locale Saci de cartofi căraţi cu ambulanţa la Iaşi. Imagini care stârnesc revoltă!

Saci de cartofi căraţi cu ambulanţa la Iaşi. Imagini care stârnesc revoltă!

Anchetă Internă la serviciul de Ambulanță din Iași după ce mai mulți angajați au încărcat saci de cartofi în loc de pacienți pe targă.

Saci de cartofi căraţi cu ambulanţa la Iaşi. Imagini care stârnesc revoltă!
de Paul Ciurari    |    18 Mar 2023   •   12:42

Managerul Ambulanței de la Iași, doctorul Angelica Cristea, a spus că a văzut aceste imagini care circulă în spațiul public și că va lua măsuri. Se va face o comisie de disciplină, iar cei vinovați vor fi sancționați.

Foarte mulți ieșeni se plâng de faptul că ambulanțele întârzie la solicitări sau ajung foarte greu.

O astfel de ieșeancă a fost și cea care a filmat aceste imagini, supărată de faptul că personal avuse o problemă, iar ambulanța ajunsese târziu. Sub ochii ei a văzut cum o autospecială de ambulanță a venit să facă piața.

Vorbim de o autospecială care a venit în piaţa CUG în cursul zilei de ieri, undeva la 3-4 km distanță de stația de ambulanță. A parcat lângă un vânzător, a coborât ambulanțierul și a cumpărat mai mulţi saci de cartofi pe care i-a urcat în autospecială și a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

O "misiune specială", spuneau oamenii, pentru care ambulanțierul pare să nu aibă nicio grijă. Pur și simplu folosește autospeciala în interes personal.

Acum, conducerea Ambulanței a deschis o anchetă internă, va fi o comisie disciplină și urmează să vedem ce măsuri vor fi luate împotriva angajaților care folosesc în interes personal autospecialele pentru salvarea vieților.

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close