Antena 3 CNN Actualitate Locale Asistentele din Suceava au fost chemate să refacă testul de coronavirus, însă au găsit corturile închise - VIDEO

Asistentele din Suceava au fost chemate să refacă testul de coronavirus, însă au găsit corturile închise - VIDEO

Procurorii au descoperit că testarea la spitalul din Suceava a fost făcută ilegal. Asistentele au fost chemate astăzi să fie testate, însă au găsit corturile închise şi au aşteptat ore întregi.

Asistentele din Suceava au fost chemate să refacă testul de coronavirus, însă au găsit corturile închise - VIDEO
02 Apr 2020   •   14:43

Situaţia este critică în spitalul focar de la Suceva. Preşedintele Klaus Iohannis a cerut o videoconferinţă cu ministrul Sănătăţii care este acolo, cu prefectul judeţului, cu premierul Ludovic Orban, dar şi cu alte persoane care încearcă să rezolve situaţia de acolo.

La Suceava sunt peste 200 de cadre medicale infectate cu noul virus, iar pacienţii îşi strigă durerea şi spun că sunt ţinuţi în condiţii inumane şi nu sunt trataţi.

Asistentele au fost chemate să refacă testul de coronavirus, însă au găsit corturile închise.

''Pe 23 au fost acele teste compromise, nu ne regăsim nici pe acele liste. Zilnic am sunat la DSP ca să am un rezultat, să ştiu dacă e negativ sau pozitiv. Sunt fără niciun simptom. Trebuie să ne întoarcem la serviciu, pentru că expiră acele 14 zile de izolare. Nu am primit niciun rezultat. Ne-au chemat la testare şi cortul este închis'', a spus una dintre asistente, în exclusivitate la Antena 3.

Asistentele din Suceva au fost chemate să refacă testul de coronavirus, însă au găsit corturile închise

×
Subiecte în articol: corturi asistente Suceava Klaus Iohannis
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close