Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat din Botoşani băgat în spital de soţie, după ce i-a reproşat că nu ştie să facă sarmale

Bărbat din Botoşani băgat în spital de soţie, după ce i-a reproşat că nu ştie să facă sarmale

Un bărbat din comuna Albeşti, judeţul Botoşani, a fost băgat în spital de soţie, după ce i-a reproşat că nu ştie să facă sarmale.

Bărbat din Botoşani băgat în spital de soţie, după ce i-a reproşat că nu ştie să facă sarmale
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    06 Mai 2021   •   11:53

Totul s-a întâmplat în Sâmbăta Mare, în timp ce soţii se aflau în bucătăria casei lor din comuna Albeşti, iar femeia în vârstă de 55 de ani pregătea sarmale.

Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul (52 de ani) i-ar fi reproşat soţiei, la un moment dat, că nu ştie să învelească sarmalele.

Astfel, femeia a pus mâna pe un cuţit, într-o criză de furie, şi l-a înjunghiat pe soţ în abdomen.

Scandalul s-a încheiat după ce fiul celor doi soţi a intervenit şi i-a despărţit. Când a observat că tatăl său sângerează puternic, fiul a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Bărbatul a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" din Botoşani.

"Pacientul a suferit o plagă profundă, nepenetrantă, adică nu au fost atinse organe vitale, la nivelul peretelui abdominal stâng. Declarativ într-o bucată de tablă, dar anii de experienţă indicau mai degrabă o plagă înjunghiată. Profunzimea şi mecanismul de producere indicau asta", a precizat medicul primar chirurg Iulian Preda, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani, pentru monitorulbt.ro.

Iniţial, la internare, bărbatul a explicat că s-a tăiat într-o bucată de tablă, însă ulterior adevărul a ieşit la iveală.

Drept urmare, femeia a fost audiată de poliţişti şi ulterior internată la Psihiatrie, unde urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă în momentul agresiunii avea sau nu discernământ.

×
Subiecte în articol: Botoșani Albeşti
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close