Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce a pățit un grec care făcea o plimbare cu autocarul în România. Când a ajuns la destinație, a încremenit. "Soția mea a sunat întruna, dar..."

Ce a pățit un grec care făcea o plimbare cu autocarul în România. Când a ajuns la destinație, a încremenit. "Soția mea a sunat întruna, dar..."

 Ce a pățit un grec care făcea o plimbare cu autocarul în România. Când a ajuns la destinație,  a încremenit. "Soția mea a sunat întruna, dar..."
12 Iun 2018   •   12:09

Un grec căsătorit cu o ieşeancă s-a trezit protagonistul unei păţanii greu de imaginat. Acum o săptămâna a venit din Atena la Iaşi cu o firmă de transport. A ajuns însă la destinaţie fără bagajul care îi fusese pus la plecare în cala autocarului iar explicaţia celor de la firmă l-a lăsat mască.

„Mi-au spus că trebuia să am eu grijă de bagaj, că ei nu-şi asumă, că ce, «nu ştiţi că se fură?». Adică trebuia să cobor şi eu la fiecare oprire, de câte ori cobora un pasager, şi să caut printre bagaje, să văd dacă mai e acolo? De la Roman am fost trimişi şase persoane cu altă maşină, deoarece autocarul pleca la Suceava. Atunci şoferul a spus că nu-l găseşte. A tot sunat soţia mea atât pe şofer, care a zis ca e posibil să se fi încurcat printre bagajele de Suceava, cât şi la firmă. Mereu ni s-a spus că persoana cu care trebuie să vorbim nu este”, povesteşte Cristos Adrianopoulos, scrie Ziarul de Iași.

×
Subiecte în articol: autocar
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close