Antena 3 CNN Actualitate Locale Cât a ajuns să coste o porție de ciolan cu varză călită la Târgul de Crăciun din București

Cât a ajuns să coste o porție de ciolan cu varză călită la Târgul de Crăciun din București

Un bărbat care a mâncat la Târgul de Crăciun din București a plătit o avere pentru o porție de ciolan cu varză călită, cartofi prăjiți și niște șorici. Acesta a postat imaginile cu nota de plată, pe TikTok.

Cât a ajuns să coste o porție de ciolan cu varză călită la Târgul de Crăciun din București
Sursa foto: TikTok | tesla_fly
de Ioana Mircea    |    03 Dec 2022   •   20:13

Mâncarea și băuturile de la Târgurile de Crăciun din țară au un adaos cu mult peste prețurile reale, însă, mulți români aleg să își satisfacă poftele, în ciuda prețurilor exorbitante.

Este și cazul unui bărbat care a mers la Târgul de Crăciun din București pentru a sărbători Ziua Națională a României. Acesta a ales să mănânce o porție de șorici, varză călită, ciolan afumat și cartofi prăjiți.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

El a publicat pe TikTok un videoclip în care prezintă nota de plată, dar și felurile de mâncare pe care le-a cumpărat. Imaginile arată kilogramul de cartofi prăjiți costă 70 de lei, varza călită tot 70 de lei/kg, iar ciolanul afumat costă 140 de lei/kilogram.

@tesla_fly Fara 300 ron mai bine stai acasa ? #targ #craciun #Bucuresti #christmas #market ♬ sunet original - TESLA_FLY

Așadar, bărbatul a plătit în total pentru o porție de ciolan afumat cu varză călită, nu mai puțin de 85,4 de lei. În total pentru masa 1 decembrie l-a costat pe bărbat, 143,22 de lei.

×
Subiecte în articol: targul de craciun București
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close