Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Nimeni nu te va putea înlocui vreodată!” Ultimul mesaj lasat de tatăl criminal din Alba fostei iubite

”Nimeni nu te va putea înlocui vreodată!” Ultimul mesaj lasat de tatăl criminal din Alba fostei iubite

”Iubito, nimeni nu te va putea înlocui vreodată”. Este o parte din mesajul pe care tatăl ucigaș din Alba i l-ar fi trimis fostei concubine înainte de a-și omorî băiețelul. Mesajul a fost obținut în exclusivitate de Antena 3 CNN.

de Laura Dinu    |    29 Mar 2023   •   07:47

La căpătâiul copilului au venit mama și bărbatul cu care aceasta trăia de câteva luni. Întreaga familie este în stare de șoc după tragedie. Nici preotul care a oficiat slujba nu și-a găsit cuvinte de consolare.

” Nu am vorbit, doar am strâns-o de mână într-un gest de solidaritate, i-am spus Dumnezeu să-l odihnească, să te întărească. Nu găsesc cuvinte, și nici nu vreau să fac pe oportunistul, să arăt că știu eu ce să îi spun, pentru că sufletul ei este destul de marcat” a povestit preotul.

Citește și: Ce scrie în certificatul de deces al copilului de un an ucis de tată, în Alba Iulia. Răspunsurile date de medicii legişti

Înainte de a face gestul care a șocat pe toată lumea, bărbatul i-a lăsat un mesaj mamei copilului.

”Bine. Iubito, nimeni nu te va putea înlocui vreodată, te iubesc și îți mulțumesc că m-ai iubit și schimbat. Înțeleg că ești mai fericită cu Thomas și respect asta. Îți cer să anulezi pensia alimentară ca să pot să îmi refac viața și să-mi reconstruiesc o familie pe care să o iubesc și să mă iubească. E tot ce mi-am dorit!” a scris tatăl criminal.

Copilul acestuia abia împlinise un an pe data de 15 martie. Pe 26 martie, atunci când a avut loc tragedia, fusese lăsat în grija bărbatului. Polițiștii nu au reușit să explice nici acum de ce a fost întârziată intervenția.

”Am fost informat, motiv pentru care m-am și deplasat la fața locului. Imediat după ora 5:00 am fost informat”, spune unul dintre polițiștii care au intervenit. 

Reporteri Antena 3 CNN i-au sunat pe toți șefii de la IPJ Alba și de la poliția municipiului și au aflat că operațiunea a fost coordonată de doi agenți de la ordine publică. Unul dintre aceștia, debutant. Șeful IPJ Alba ne-a redirecționat către purtătorul de cuvânt, care la rândul lui ne-a trimis la procuror spunându-ne că inclusiv datele legate de modul de intervenție și de coordonare a acesteia fac obiectul unei anchete.

În mod normal, pentru o astfel de operațiune, se cere sprijin de la județ și se trimit mascații de la trupele speciale, cu un negociator.

×
Subiecte în articol: crima Alba
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close