x close

Daniel a obligat-o pe copila din Olt să aibă relații intime cu el. Fata a refuzat, însă bărbatul nu a acceptat ideea că este respins. Ce a urmat este înfiorător

31 Iul 2019   •   12:05
Daniel a obligat-o pe copila din Olt să aibă relații intime cu el. Fata a refuzat, însă bărbatul nu a acceptat ideea că este respins. Ce a urmat este înfiorător Foto: Pixabay.com

O adolescentă de doar 13 ani a refuzat să întrețină relații intime cu Daniel Cristian Rădor, cunoscut în comunitatea din Olt drept ”Cric”.

Cric a văzut-o pe copila din clasa a VII-a pe Facebook și a început să o ameninţe pe fată, spunându-i că va crea despre ea un zvon mincions pe care îl va răspândi în tot satul. Astfel, în 5 ianuarie 2016, sub ameninţarea individului, fata de 13 ani a fost dusă la casa unui prieten al tânărului de 28 de ani. Aici, Cric a încercat din nou să o convingă pe fată să întreţină relaţii sexuale cu el.

Acesta a prins-o pe stradă, a bătut-o şi a dus-o cu forţa în casa unui prieten, cu care fata a fost obligată să întreţină relaţii sexuale.

În aceeaşi seară, Cric a luat-o pe fată şi dus-o la un magazin din apropiere, unde i-a găsit pe doi prieteni cărora le-a oferit-o pe fată în schimbul unei plimbări cu maşina şi o sticlă de vin. Fata a refuzat, dar sub ameninţările lui Cric a întreţinut relaţii sexuale cu Florinel Pomană, zis Charlie.

Citește Întreaga Știre Aici

Citeşte mai multe despre:

Daniel Olt viol
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati