Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Marș acasă jigodie! Îți dau una în ochelari, îți zboară fața!” - Directorul spitalului de Psihiatrie Dragoești către o asistentă

”Marș acasă jigodie! Îți dau una în ochelari, îți zboară fața!” - Directorul spitalului de Psihiatrie Dragoești către o asistentă

O înregistrată șocantă care îl are ca protagonist pe managerul Spitalului de Psihiatrie din Dragoești, județul Vâlcea, medicul Edward Stanca, a fost făcută publică.

”Marș acasă jigodie! Îți dau una în ochelari, îți zboară fața!” -  Directorul spitalului de Psihiatrie Dragoești către o asistentă
Sursa foto: ziaruldevalcea.ro
de Georgiana Adam    |    05 Mai 2021   •   10:48

Deși este medic și conduce de 16 ani Spitalul de Psihiatrie, bărbatul își permite să îi aducă injurii si amenințări greu de reprodus unei angajate a unității medicale. 

Potrivit surselor, Stanca nu este la prima ieșire verbală de acest tip în relațiile cu angajații instituției.

Manager Spital Dragoesti, Edward Stanca: Marș acasă, vrei sa-ți dau doua după cap? Îți dau una in ochelari, îți zboară fata. Handicapato! Bagă-ți mințile in cap, că te joc in picioare!

Angajată Spital: Să-mi spuneți de ce mă jucați în picioare?

Manager Spital Dragoesti, Edward Stanca: De ce te joc?

 Angajată Spital: Sa nu dați în mine! (se aude un zgomot, posibil de la o lovitură…)

 Manager Spital Dragoesti, Edward Stanca: Marș jigodia ...!  Si pe Mustață îl… și pe fie-ta o dau la albanezi.......

Angajată Spital: Vai de capul meu…

Atenție, înregistrarea conține limbaj vulgar!

UPDATE: Cine greșește plătește. Anchetă în curs

Ca urmare a apariției în spațiul public a unor materiale care fac referire la un așa-zis dialog între managerul spitalului din Drăgoești și o angajată, în calitate de coordonator direct al activității spitalelor subordonate CJ Vâlcea, administratorul public al județului, Adrian Mihăilă, face următoarele precizări:

"La nivelul Consiliul Județean există o comisie constituită printr-o dispoziție a președintelui, comisie pe care o conduc, în calitate de coordonator al spitalelor, care are ca și obiectiv verificarea întregului lanț de spitale aflate în subordinea CJ Vâlcea, printre care și Spitalul de Psihiatrie Drăgoești.

Întreaga activitate va fi verificată, inclusiv aspectele sesizate ieri. De asemenea, într-o astfel de situație, competența revine organelor de poliție, unde persoanele lezate pot să depună plângere.

Avem, la acest moment, o anchetă în curs, care va stabili eventuale nereguli administrative sau/și manageriale.", a mai transmis acesta.

Asistenta susține că l-a iertat pe medic și, între timp, s-au împăcat

Asistenta susține că înregistrarea a fost făcut în urmă cu 3-4 ani și că, între timp, s-a împăcat cu medicul și a devenit chiar asistentă șefă în unitatea medicală. 

Autoritățile județului Vâlcea au înființat o comisie de anchetă după ce înregistrarea halucinantă a apărut în spațiul public. 

”În legătură cu articolul de presă apărut ieri într-un ziar, cu privire la anumite nereguli, întâmplate la Spitalul de Psihiatrie Drăgoești, fac următoarele precizări. La nivelul Consiliului Județean există o comisie care are ca obiectiv verificarea activității întregului lanț de spitale aflate în subordinea Consiliului Județean, printre care și Spitalul Drăgoești. 

Trebuie să știți că întreaga activitate va fi verificată, inclusiv aspectele sesizate ieri. 

De asemenea, în această situație, organele competente sunt organele de poliție unde persoanele lezate pot să depună plângere. Noi avem la acest moment o anchetă în curs care va stabili eventuale nereguli”, a declarat Adrian Mihăilă, administratorul public al județului Vâlcea.

Medicul deține mai multe imobile și terenuri 

Potrivit ultimei declarații de avere, medicul are 7 terenuri în județul Vâlcea și unul în București. De asemenea, Edward Stanca deține două apartamente și patru case, atât în Vâlcea cât și în București, dar și bani depuși în mai multe conturi din țară.

Spitalul de psihiatrie Drăgoești este situat în sudul județului Vâlcea pe partea stângă a râului Olt având ca vecini localitatea Olanu la nord, localitatea Vitomirești la est, localitatea Dobroteasa la sud și râul Olt la vest.

Datează ca unitate spitalicească încă din anul 1889, an în care a fost dat în folosință cum rezultă de pe placa de pe frontispiciul pavilionului 2 al spitalului și se intitula Spitalul Rural al Satului, scrie ziaruldevalcea.ro.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close