x close

Doi tineri au violat o adolescentă. Toată scena a fost filmată cu un telefon mobil

29 Mar 2018   •   13:30
Doi tineri au violat o adolescentă. Toată scena a fost filmată cu un telefon mobil

O adolescentă a fost agresată şi violată de către doi tineri și toată scena a fost filmată cu un telefon mobil, cei doi ameninţând-o pe fată că vor publică înregistrarea, ca să o oblige să accepte o nouă partidă de sex. Cei doi tineri din Oradea au fost arestați pentru pentru viol şi şantaj. 

Marius Pop Blaga a imobilizat-o pe fată, iar Cristian Petrică a dezbrăcat-o, după care amândoi au făcut sex cu ea. Scena a fost filmată de către Petrică, cu telefonul mobil al amicului său, care, apoi, a ameninţat-o pe fată că va face publică înregistrarea, ca să o oblige să accepte o nouă partidă de sex. Totul s-a întâmplat în octombrie 2017. 

”În data de 24 martie, în acest an, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea şi a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpaţi pentru o perioadă de 30 de zile”, se mai arată în informare. Măsura, dispusă, nu este definitivă, căci cei doi au contestat-o la Tribunalul Bihor. În cursul acestei zile, judecătorul de drepturi şi libertăţi va reanaliza soluţia, informează Adevărul. 

Citeşte mai multe despre:

adolescenta telefon viol filmat
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati