Antena 3 Actualitate Locale Emoționant! Doamna plângea în hohote pe Transalpina când a cerut ajutorul trecătorilor. Ce a urmat e impresionant

Emoționant! Doamna plângea în hohote pe Transalpina când a cerut ajutorul trecătorilor. Ce a urmat e impresionant

21 Iun 2020   •   15:24
Emoționant! Doamna plângea în hohote pe Transalpina când a cerut ajutorul trecătorilor. Ce a urmat e impresionant
Sursa foto: sursa foto: observatornews.ro

Mai mulți turiști aflați pe Transalpina au avut surpriza să fie opriți de o doamnă mai în vârstă care plângea în hohote, în ploaie, pe marginea drumului. Femeia a cerut ajutor trecătorilor întrucât soțul ei plecase în drumeție, o lăsase lângă mașină și nu mai venea înapoi.

Doamna le-a spus plângând turiștilor că soțul a plecat de lângă mașină, în recunoaștere și nu a revenit nici după două ore. Femeia speriată rămăsese și fără baterie la telefon, așa că turiștii au decis să sune imediat la apelul unic de urgență 112.

Autoritățile au început căutările și după 3 ore, bătrănul rătăcit a fost găsit întins pe jos, epuizat pe muntele Muntinu Mic, la 4 km de mașina cu care venise împreună cu soția. 

Bucureșteanul de 80 de ani a avut norocul să fie găsit de către jandarmii montani și salvamontiști pe muntele Muntinu Mic din Munții Cozia, în viață, după 5 ore de stat în ploaie și vânt puternic.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close