Antena 3 CNN Actualitate Locale Fată umilită şi bătută de mai mulţi adolescenţi, într-un parc din Braşov

Fată umilită şi bătută de mai mulţi adolescenţi, într-un parc din Braşov

O fată a fost filmată, într-un parc din Braşov, în timp ce era umilită şi bătută de mai mulţi adolescenţi. Poliţiştii s-au sesizat după ce imaginile au fost postate pe Instagram.

Fată umilită şi bătută de mai mulţi adolescenţi, într-un parc din Braşov
Sursa foto: Instagram
de Adelina Miron    |    Ovidiu Stan    |    04 Mai 2021   •   11:21

Fata a fost bătută şi pusă în genunchi, ieri, în timp ce se afla într-un parc din Braşov alături de alţi adolescenţi.

În timp ce adolescenta era umilită, alţi copii filmau cu telefoanele mobile, în timp ce două fete îşi băteau joc de ea, au pus-o să le sărute pantofii şi au lovit-o cu pumnii şi cu picioarele.

Imaginile au fost postate, ulterior, pe Instagram, acolo unde au devenit virale, fiind distribuite de numeroase persoane. Astfel, imaginile au ajuns şi în atenţia Poliţiei Braşov.

"Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov - Secția 5 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "lovirea sau alte violențe" și "tulburarea ordinii și liniștii publice", dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor", a declarat comisarul de poliţie Alina-Maria Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

×
Subiecte în articol: Brașov
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close