Antena 3 CNN Actualitate Locale Ieșeanca a ieșit pe stradă fără mască și a fost oprită de poliție instant. Reacția surprinzătoare a polițiștilor: ”Să vă dea Dumnezeu sănătate!”

Ieșeanca a ieșit pe stradă fără mască și a fost oprită de poliție instant. Reacția surprinzătoare a polițiștilor: ”Să vă dea Dumnezeu sănătate!”

O femeie din Iași a ieșit pe stradă fără mască de protecție sau declarație pe propria răspundere. Polițiștii au văzut-o și au oprit-o imediat.

Ieșeanca a ieșit pe stradă fără mască și a fost oprită de poliție instant. Reacția surprinzătoare a polițiștilor: ”Să vă dea Dumnezeu sănătate!”
07 Apr 2020   •   11:18

Însă în loc de amendă, femeia a avut plăcuta surpriză să constate că omul legii i-a oferit o mască... gratis. Întregul moment a stârnit uimirea tuturor celor prezenți.

”Poliţiştii din stradă sunt și ei #Oameni

Zona Podul de Piatră, luni după amiază. Ignorând din diverse motive purtatul măştii şi mănuşilor, o femeie între două vârste e oprită de poliţişti, legitimată şi pusă să dea explicaţii. E total atehnică, nu ştie să utilizeze computerul, nu stă pe internet, nu prea înţelege ce se întâmplă şi tremură de spaimă. E calmată uşor-uşor de către oamenii legii, aceştia o povăţuiesc, îi arată cum să completeze declaraţia pe propria răspundere şi îi oferă o mască. Evident, gratis. Chipul femeii se înseninează, ea le mulţumeşte şi pleacă liniştită, nu înainte de a le ura: ”Să vă dea Dumnezeu sănătate şi putere de muncă!”

×
Subiecte în articol: Politie Iași mască
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close