Antena 3 CNN Actualitate Locale Gelozia, motivul scandalului dintre Marian Vanghelie şi Oana Mizil: "Ar fi surprins o discuție privată pe telefon"

Gelozia, motivul scandalului dintre Marian Vanghelie şi Oana Mizil: "Ar fi surprins o discuție privată pe telefon"

Carmina Pricopie, jurnalist de investigaţii Antena 3, a prezentat marţi detalii în exclusivitate din interiorul surselor judiciare din scandalul dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie.

Gelozia, motivul scandalului dintre Marian Vanghelie şi Oana Mizil: "Ar fi surprins o discuție privată pe telefon"
Sursa foto: Facebook/ Oana Mizil
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iul 2021   •   16:42

Întrebată care a fost motivul de la care ar fi pornit tot scandalul între Marian Vanghelie şi Oana Mizil, jurnalistul de investigații Carmina Pricopie a precizat că motivul ar fi fost gelozia.

„Din informațiile mele motivul ar fi gelozia. Marian Vanghelie ar fi surprins o discuție privată în telefonul Oanei Mizil. De la asta ar fi pornit totul. Oana Mizil a ajuns singură la spital cu multiple echimoze, bătută măr, spun sursele judiciare.

Nu a dorit să se facă publică situația sa, nu a dorit să depună plângere la poliție. Este și motivul pentru care nu a sunat la 112. Spitalul este cel care a solicitat prezența poliției.

În conflictul care a avut loc în casa celor doi, Vanghelie ar fi amenințat cu moartea, i-ar fi adresat cuvinte grele, jignitoare pe lângă corecția fizică pe care i-ar fi aplicat-o.

Oana Mizil renunță la ordinul de protecție împotriva lui Vanghelie

Oana Mizil a trimis deja către Judecătorie o cerere de renunțare. Până la această cerere de renunțare Oana Mizil beneficiază în continuare de protecția poliției pentru care un ordin de protecție provizoriu pentru cinci zile, care expiră pe 29 iulie.

Marian Vanghelie, deși concubina sa nu a dorit să depună o plângere, este cercetat penal pentru violență domestică. Este citat pentru ziua de mâine la Parchet pentru a fi audiat în acest dosar. În afară de a asta este opțiunea Oanei Mizil ce are de făcut sau ce vrea să facă", a spus jurnalistul Carmina Pricopie.

10.000 de femei au reclamat la poliție că au fost bătute în 2020

Anul trecut peste 10.000 de femei au reclamat la poliție că au fost bătute de către partener. 72 de femei au fost ucise de către partenerii lor în urma violenţelor domestice.

Dacă ești victima violenței domestice, cunoști o persoană abuzată sau ești martorul unei astfel de situații, apelează linia telefonică gratuită cu nr unic  0800.500.333 pusă la dispoziție de ANES (Agenţia Naţională pentru Egalitatea de Şanse între Bărbaţi şi Femei), destinată victimelor violenței domestice, disponibilă la nivel național 24h/24h, 7 zile/7 zile, pentru a-ți cunoaște drepturile și pentru a primi îndrumare și sprijin.

Sună la 112 dacă viața unei persoane este pusă în pericol şi semnalează actele de violență domestică al căror martor ești! Nu contează dacă victima îți este cunoscută, apropiat, vecin sau este pentru prima oară când ai văzut-o!

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close