Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer din Cluj și-a pus fetița la volan, în timp ce conducea pe stradă: 'Uită-te în față la drum'

Un șofer din Cluj și-a pus fetița la volan, în timp ce conducea pe stradă: 'Uită-te în față la drum'

Un bărbat de 34 de ani din județul Cluj a distribuit pe pagina sa, de 1 iunie, un videoclip în care își lasă fetița de numai câteva luni la volanul mașinii, în timp ce se deplasa pe un drum public.

Un șofer din Cluj și-a pus fetița la volan, în timp ce conducea pe stradă: 'Uită-te în față la drum'
03 Iun 2020   •   21:04

În imaginile postate se vede cum bărbatul o ajută pe fetiță să țină volanul, iar, la un moment dat, când aceasta se dezechilibrează, își ia ambele mâini de pe volan să o ajute.

”Ce ai făcut? Uită-te în față la drum. Prinde volanul și condu. Stai în picioare și ține-te de volan”, îi spune bărbatul.

Polițiștii s-au autosesizat și au efectuat verificări în acest caz, reușind să-l identifice pe conducătorul autoturismului.

„Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Călărași, județul Cluj. Acesta fost invitat la sediul Poliției municipiului Turda pentru clarificarea situației de fapt, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, au spus polițiștii de la IPJ Cluj.

×
Subiecte în articol: Cluj
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close