Antena 3 CNN Actualitate Locale Individul care și-a tăiat fosta concubina pe față, în sala de judecată din Constanța, arestat preventiv

Individul care și-a tăiat fosta concubina pe față, în sala de judecată din Constanța, arestat preventiv

O femeie în vârstă de 33 de ani a fost tăiată ieri pe faţă de fostul concubin, de 44 de ani, într-o sală de judecată a Judecătoriei Constanţa. Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a decis astăzi arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Individul care și-a tăiat fosta concubina pe față, în sala de judecată din Constanța, arestat preventiv
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    24 Iun 2022   •   15:15

Bărbatul a fost reținut de polițiștii Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, în cursul serii trecute, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. 

Acesta este cercetat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase. 

În cursul zilei de astăzi, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Instanța a decis ca bărbatul să rămână în custodia autorităților pentru o perioadă de 30 de zile.

Incident şocant la Judecătoria Constanţa. O femeie a fost rănită cu un cutter chiar în sala de judecată

Femeia în vârstă de 33 de ani a fost tăiată ieri pe faţă, de fostul concubin, de 44 de ani, într-o sală de judecată a Judecătoriei Constanţa.

Femeia a fost preluată de salvare conștientă și stabilă și a fost transportată la Spitalul Județean din Constanța. Aceasta avea ordin de protecție împotriva bărbatului.

Incidentul a avut loc în timp ce ambele persoane se aflau într-o sală de judecată, într-un proces civil.

×
Subiecte în articol: taiat judecata Constanța arestat preventiv
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close