Antena 3 CNN Actualitate Locale Ea este poliţista care a salvat o fetiţă sechestrată de tată într-un apartament din Botoşani

Ea este poliţista care a salvat o fetiţă sechestrată de tată într-un apartament din Botoşani

Iulia Froicu este poliţista din Botoşani care a salvat o fetiţă ce era ţinută ostatică de propriul tată într-un apartament din Botoşani.

Ea este poliţista care a salvat o fetiţă sechestrată de tată într-un apartament din Botoşani
de Cătălin Onofrei    |    08 Mai 2021   •   15:29

Iulia a fost cea care a mers la geamul apartamentului, în care se afla tânărul de 35 de ani care era înarmat cu un cuţit şi care şi-a bătut atât soţia, cât şi soacra, şi a reuşit să îl convingă pe acesta să îi dea fetiţa pe geam.

Totul s-a întâmplat, astăzi, în Botoşani, atunci când tânărul a ajuns acasă şi, înarmat cu un cuţit, a început să facă scandal. Şi-a agresat soţia şi soacra şi le-a ameninţat cu cuţitul, însă femeile au reuşit să fugă din casă.

Au încercat să o ia şi pe fetiţa de trei ani, însă nu au reuşit, motiv pentru care au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Printre primii poliţişti deplasaţi la faţa locului s-a numărat şi Iulia Froicu, o tânără poliţistă care a mers la geamul apartamentului şi a negociat cu tânărul înarmat.

A profitat de faptul că numele agresorului era Iulian şi de acolo a pornit o discuţie cu el. Într-un final, a reuşit să îl convingă să îi arate că fetiţa este bine şi apoi să i-o dea pe geamul apartamentului.

Povestea Iuliei Froicu, poliţista din Botoşani care a salvat o fetiţă de trei ani sechestrată de tată

Soacra luată ostatică în Botoşani, mărturie în exclusivitate la Antena 3

"El suferă cu capul şi nu are voie să bea. A fost ieri la poker de ieri şi până astăzi dimineaţă, şi a şi băut, a şi jucat. Nu ştiu unde a dormit. A venit la prânz şi a început să facă scandal.

Că nu e bună mâncarea, că el a dat bani în casă şi nu are ce să mănânce. Eram în casă, şi fiică-mea, şi eu. Nu am fugit, ne-a scos el afară din casă. Ne-a dat nişte şuturi în fund, ne-a izbit de perete.

La fată nu i-a făcut nimic. A rămas în casă, cu cuţitul în mână.

A mai făcut aşa o dată, şi atunci a stat la spital, la Iaşi. El e din Iaşi. A mers la bunică-sa, a început să spargă geamurile şi să o bată pe femeie. Şi a venit Poliţia, i-a pus cătuşele, a chemat salvarea şi l-au dus la spital. L-au ţinut numai trei zile", a declarat femeia pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: Iulia Froicu Botoșani
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close