Antena 3 CNN Actualitate Locale Un judecător din Argeș și-a pus capăt zilelor într-un mod cu totul neobișnuit. Devenise cunoscut după ce a participat la Masterchef

Un judecător din Argeș și-a pus capăt zilelor într-un mod cu totul neobișnuit. Devenise cunoscut după ce a participat la Masterchef

Un judecător argeșean și-a luat viata ziua trecută, într-un mod total neobișnuit. Bărbatul a fost dus la spital după o tentativa de suicid, dar a murit în timp ce medicii încercau să îl transfere la o clinică din Capitală.

Un judecător din Argeș și-a pus capăt zilelor într-un mod cu totul neobișnuit. Devenise cunoscut după ce a participat la Masterchef
Sursa foto: Captură foto / Youtube
de Laura Dinu    |    02 Dec 2022   •   08:02

Gabriel Apostol a fost implicat în mai multe scandaluri și a fost suspendat de la Judecătoria Pitești, apoi desemnat judecător la Penitenciarul Mioveni. Magistratul a ajuns la spital joi dimineața, însă și-a pierdut viața după câteva ore.

Este vorba despre judecătorul care s-a bătut cu polițiștii într-o benzinărie pe Autostradă, apoi și-a bătut soția și copiii, după care a mers la Master Chef unde și-a mai șters din imaginea negativă.  

Ieri, însă, bărbatul și-a injectat benzină în vene. 

Din primele informații, se pare că judecătorul a fost luat de ambulanță de la domiciliu. Chiar soția lui a fost cea care a sunat la 112. A ajuns la Urgențe conștient, dar confuz. Starea lui s-a degradat însă rapid, așa că, deși a ajuns conștient la spital, a plecat la București intubat și ventilat. 

Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă.

“Am fost copil problemă, m-a crescut bunica paternă. Biata femeie, ca să poată să-și facă treburile mă lega de pat. și încă sunt copil problemă”, povestea Gabriel Apostol la Master Chef. 

 “Soția mă crede un pic dus cu capul. N-aș vrea să spun aici povești triste, cert e că la momentul asta suntem despărtiți”, mai spunea el.

×
Subiecte în articol: Gabriel Apostol
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close