La trei zile după ce s-a despărţit de Mara, Vlad a făcut conturi false de Facebook, i-a găsit rudele şi le-a trimis poze cu ea dezbrăcată. "Ultima ei dorință a fost să vezi pozele astea"

15 Dec 2018   •   13:07
La trei zile după ce s-a despărţit de Mara, Vlad a făcut conturi false de Facebook, i-a găsit rudele şi le-a trimis poze cu ea dezbrăcată. "Ultima ei dorință a fost să vezi pozele astea" foto: Casa Jurnalistului

Povestea prezentată pe larg de Casa Jurnalistului, în care fiul unui politician USR şi-a terorizat fosta iubită are câteva episoade de-a dreptul groteşti, de o cruzime fără limite.

După trei zile de la despărțire, Vlad a făcut mai multe conturi false de Facebook, unele cu nume de fată. S-a uitat prin lista de Facebook a fostei iubite și a identificat membri de familie și persoane apropiate. Le-a trimis mesaje ca ăsta:

Sunt o prietenă de-a Marei

în seara asta se sinucide

ultima ei dorință a fost să vezi pozele astea.

Și a atașat poze cu Mara goală.

„Știi cât de ușor e să-ți faci un cont fals? Durează trei minute, pe bune”, i-a spus Vlad la telefon. O suna ca s-o terorizeze cu detalii despre ce i-a făcut. „Am trimis așa dum-dum-dum, pe cine prindeam că-ți dădea like-uri. Toată lumea așa, totally fucking random.”

A făcut un chat comun cu colegii de facultate și le-a trimis pozele intime. Le-a pus în comentarii la postările prietenilor, ca să fie sigur că le vede toată lumea. Le-a postat public, de pe conturile false, alături de numele ei real.

Apoi a căutat un public și mai mare. A pus pozele ei pe grupuri de vânzări de pe Facebook, din toată țara.

A creat anunțuri pe site-uri de escorte din mai multe orașe cu pozele, numărul de telefon și uneori chiar adresa ei de acasă. „Le gândeam așa, șmecher, cu scenarii. Era vorba de creativitate”, îi explică el la telefon.

A încurajat-o să-și ia viața. „În locul tău aș sări de la balcon.”

Povestea completă e AICI.

Candidata USR la europarlamentare al cărei fiu a publicat fotografii cu fosta sa iubită dezbrăcată şi-a dat demisia din partid

„Ești o t...ă demnă de milă. Mi-ar fi plăcut să te sinucizi. M-ar fi distrat foarte tare să știu că am fost ultimul”. Mesajul lui Andrei pentru Mara, fosta sa iubită. Tânărul a umplut internetul cu poze cu fata dezbrăcată

ExitPOLL
x close