Antena 3 CNN Actualitate Locale Șase din cei șapte poliţişti de frontieră din Giurgiu au fost reținuți

Șase din cei șapte poliţişti de frontieră din Giurgiu au fost reținuți

Șase din cei șapte poliţişti de frontieră din Giurgiu au fost reținuți
Sursa foto: Foto: facebook/Politia de Frontiera
17 Iul 2019   •   18:02

Update: Şase din cei şapte poliţişti de frontieră cercetaţi pentru luare de mită, în urma unei percheziţii care au avut loc la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu - Rutier, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, cel de-al şaptelea fiind anchetat în libertate.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu, după efectuarea procedurilor legale de aducere la cunoştinţă a învinuirii şi audierii în calitate de suspecţi, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore faţă de 6 din cei 7 poliţişti de frontieră cercetaţi pentru luare de mită.

Știrea inițială: Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) au efectuat, miercuri, o percheziţie în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu - Rutier, într-un dosar în care şapte poliţişti de frontieră sunt cercetaţi pentru luare de mită.

Sunt vizaţi şapte poliţişti de frontieră, bănuţi că au luat mită. Anchetatorii au descoperit că, în perioada ianuarie-mai 2019, poliţiştii de frontieră au pretins sume de bani de la şoferii care intrau în ţară pentru a trece cu vederea neregulile constatate în urma controalelor de frontieră.  

Suspecţii au fost duşi la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

×
Subiecte în articol: vama Giurgiu mita
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close