Antena 3 CNN Actualitate Locale O fabrică de confecţii din Codlea croieşte combinezoane medicale pe bandă rulantă

O fabrică de confecţii din Codlea croieşte combinezoane medicale pe bandă rulantă

Reacţii extrem de rapide la problema acută privind lipsa măştilor şi echipamentului medicinal de protecţie din România. O fabrică din Codlea şi-a schimbat de urgenţă linia de producţie şi croieşte pe bandă rulantă combinezoane de unică folosinţă. De altfel, ministrul Economiei a anunţat marţi, că mai mulţi reprezentanţi din industria de confecţii au răspuns extrem de rapid la această solicitare.

O fabrică de confecţii din Codlea croieşte combinezoane medicale pe bandă rulantă
Sursa foto: Antena 3
de Iulia Orgo    |    17 Mar 2020   •   14:52

Lucrătorii unei fabrici de textile din Municipiul Codlea, judeţul Braşov, s-au mobilizat exemplar. Opt ore croiesc fără oprire combinezoane de unică folosinţă, indispensabile în lupta cu Covid-19.

Cum era de aşteptat, cererile au venit în avalanşă, aşa că se lucrează aproape fără pauză. Cele mai multe combinezoane au fost solicitate şi trimise către marile spitale din Braşov, Cluj şi Constanţa.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a cerut implicarea mai multor reprezentanţi din industria de confecţii, pentru producerea de măşti şi combinezoane. Reacţia a fost extrem de rapidă şi pozitivă, spune acesta.

O fabrică de confecţii din Codlea croieşte combinezoane pe bandă rulantă

×
Subiecte în articol: combinezoane Brașov Codlea fabrica
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close