Antena 3 CNN Actualitate Locale Preotul din Huși și-a dat soția în judecată și avea să afle cu tristețe ce secret i-a ascuns în tot acest timp

Preotul din Huși și-a dat soția în judecată și avea să afle cu tristețe ce secret i-a ascuns în tot acest timp

Bucuria apariției unui copil a umbrit viața de familie a unui preot din Huși.

Preotul din Huși și-a dat soția în judecată și avea să afle cu tristețe ce secret i-a ascuns în tot acest timp
25 Feb 2020   •   17:06

La scurt timp, după venirea pe lume a copilului, popa a început să audă tot felul de zvonuri pe seama fidelității partenerei sale de viață.

Dacă la început nu a dat crezare, cu timpul sâmburele îndoielii s-a strecurat în gândurile sale.

Așa că i-a cerut discret femeii să facă un test de paternitate. Cum preoteasa a refuzat, preotul a decis să treacă peste rușine și a dat-o în judecată. Iar instanța a decis: soția chiar i-a fost necredincioasă.

De cealaltă parte, unii încă tind să creadă că este o greșeală la mijloc. „Sã fii sotie de preot si sã umblii aiurea? Noi nu credem. Poate cã nu îl mai plãcea pe preot, dar putea sã spunã. Putea sã nu îi facã un copil, pe care sã îl treacã pe numele lui. Pãrintele ar fi muncit o viatã ca sã creascã copilul altuia, nu? Cum sã facã doamna preoteasã asa ceva? Noi nu credem. Noi spunem cã e altceva la mijloc. O preoteasã este o femeie cu fricã de Dumnezeu. Credem în nevinovãtia doamnei preotese. E o femeie desteaptã, corectã. E o doamnã adevãratã. Are mereu un comportament frumos. Judecãtoria mai greseste. De câte ori nu au gresit? Au fãcut altii si închisoare, degeaba. Multã lume e nemultumitã”, au comentat sustinãtorii preotesei, potrivit vremeanoua.ro.

×
Subiecte în articol: preot preot inselat
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close