Antena 3 CNN Actualitate Locale Proxeneţi din Năvodari, săltaţi din pat de mascaţi după ce au obligat trei minore să se prostitueze

Proxeneţi din Năvodari, săltaţi din pat de mascaţi după ce au obligat trei minore să se prostitueze

Doi proxeneţi din Năvodari au fost săltaţi din pat de mascaţi, în timp ce un al treilea a reuşit să fugă, după ce au obligat trei minore să se prostitueze.

Proxeneţi din Năvodari, săltaţi din pat de mascaţi după ce au obligat trei minore să se prostitueze
Sursa foto: Poliţia Română
de Alin Tarnovschi    |    27 Mai 2021   •   14:43

Proxeneţii au fost săltaţi de mascaţi, ieri dimineaţă, în urma unor percheziţii efectuate de poliţişti şi mascaţi în Năvodari, Constanţa şi Valu lui Traian.

Cei trei suspecţi au obligat trei minore să se prostitueze în diverse locaţii din Năvodari şi Constanţa.

"Polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au documentat activitatea infracțională a 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 68 de ani, despre care existau indicii că ar fi îndemnat și înlesnit practicarea prostituției de către mai multe minore, pe raza orașului Năvodari. 

La data de 26 mai a.c., sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, polițiști ai Poliției orașului Năvodari, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și al polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, ai Secției 5 Rurală Cogealac și Secției 1 Rurală Constanța au pus în executare 8 mandate de percheziție domiciliară, dintre care 4 pe raza orașului Năvodari, 3 în municipiul Constanța și una pe raza comunei Valu lui Traian.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada martie 2021 - prezent, 3 bărbați, de 20, 23, respectiv 68 de ani, ar fi îndemnat și înlesnit practicarea prostituției, de către 3 minore, pe raza orașului Năvodari și a municipiului Constanța.

2 dintre bărbați, de 23, respectiv 68 de ani au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, cel de-al treilea bărbat, de 20 de ani, sustrăgându-se cercetărilor.

În urma administrării probatoriului în cauză, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a celor 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În cursul zilei de astăzi, aceștia urmează a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, de asemenea fiind formulată propunere de arestare preventivă în lipsă pentru cel de-al treilea bărbat.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română", se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

×
Subiecte în articol: Navodari Constanța
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close