x close

Scene fierbinți într-o scară de bloc din Vaslui, surprinse de o cameră de supraveghere montată de vecini

18 Mar 2020   •   09:53
Scene fierbinți într-o scară de bloc din Vaslui, surprinse de o cameră de supraveghere montată de vecini Foto: Vremea Noua

Au fost surprinse scene fierbinți într-o scară de bloc din județul Vaslui. Se pare că doi vasluieni, îndrăgostiți peste cap, nu au mai ținut cont de locul în care se află și au făcut dragoste chiar în locul public, printre ghivecele cu flori.

Cei doi au verificat locul, s-au asigurat că nu vor fi deranjați de nimeni, apoi s-au dezbrăcat și au trecut la fapte. Chiar dacă, din când în când, senzorii de mișcare mai aprindeau câte un bec pe casa scării, amorezii se opreau câteva secunde, apoi se întorceau la treburile lor, fără nicio rușine. 

Locatarii montaseră camera de supraveghere pentru că le dispăruse mai multe ghivece.

”Când am montat camerele, nu ne așteptam sã surprindem astfel de scene. Am trimis imaginile video și la Poliția Locală, pentru că bărbatul din filmuleț apare cu unul dintre ghivecele de pe scară într-un video al unui bar din apropiere. Cu siguranță el e hoțul. Acum sperăm că autoritãtile să ia măsurile ce se impun”, a declarat o locatară a blocului respectiv.

Citeşte mai multe despre:

vaslui
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati