Antena 3 CNN Actualitate Locale Şoferii din Timişoara au sunat imediat la 112, după ce au văzut un "cadavru" legat pe plafonul unui Golf 4

Şoferii din Timişoara au sunat imediat la 112, după ce au văzut un "cadavru" legat pe plafonul unui Golf 4

Şoferii din Timişoara au sunat la numărul unic de urgenţă 112, astăzi, şi au anunţat că un cadavru este legat pe plafonul unui autoturism marca Volkswagen Golf 4.

Şoferii din Timişoara au sunat imediat la 112, după ce au văzut un "cadavru" legat pe plafonul unui Golf 4
Sursa foto: Facebook | Arnold Mitrică | Infotrafic Timişoara
de Andreea Borboros    |    05 Iul 2022   •   14:44

Totul s-a întâmplat pe străzile din Timişoara, iar şoferul cu Golf 4, care transporta ce părea a fi un cadavru pe plafon, a fost fotografiat în Piaţa Badea Cârţan din Timişoara.

Imediat, oamenii au sunat la 112, iar unii dintre ei au postat imaginile pe Facebook şi alte reţele sociale.

Poliţiştii din Timişoara au demarat o anchetă şi în scurt timp au descoperit şi "cadavrul" care, în realitate, era o statuie.

"Având în vedere fotografia apărută în spațiul public, în care se observă că pe plafonul unui autoturism ar fi transportat trupul neînsuflețit al unei persoane, vă comunicăm faptul că în urma verificărilor efectuate de polițiștii Municipiul Timișoara a reieșit că evenimentul nu se confirmă.

A fost identificat un bărbat de 28 de ani care va fi sancționat conform Legii nr. 61/1991.

Bărbatul este membrul unei asociații de tineri artiști din Timișoara, cunoscută cu acest gen de activității și expoziții", se arată într-o informare a Poliţiei.

BK work in progress 2020 . . . . . #contemporaryart #artcurator #artberlin #art #artist #life #abstractart #blackandwhitephotography #photochallenge #focus #instamood #photos #masterpiece #Artexhibition #conceptualart #barakartist #timisoara2021 #artwork #performanceart #artgallery #artmuseum #creative #artshow #instaart #minimalistics #instafollow #photographer #new #paint #artnow

Publicată de Baraka artist pe Duminică, 14 iunie 2020

Potrivit unor surse, statuia a fost creată de un grup de artişti denumit Baraka. Aceştia se pare că pregătesc o nouă expoziţie în care statuia sub forma unui cadavru va face parte.

În clipul video de mai sus, postat pe Facebook de artişti, se poate observa statuia surprinsă astăzi pe plafonul maşinii din Timişoara.

Artiştii Baraka sunt cunoscuţi după ce, în anul 2017, au şocat printr-o altă operă contemporană, aşa cum au numit-o ei. De fapt, opera era o statuie într-un sicriu pe care au amplasat-o pe acoperişul parcării subterane a Direcţiei de Finanţe Publice din Timişoara.

×
Subiecte în articol: Timișoara
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close