Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Bistrița a plătit 2.000 de lei pentru a-și bea cafeaua în liniște, departe de soție

Un tânăr din Bistrița a plătit 2.000 de lei pentru a-și bea cafeaua în liniște, departe de soție

Un tânăr din Bistrița a plătit 2.000 de lei pentru a savura o cafea în liniște, departe de soție, după ce a ieșit din casă, fără motiv și s-a dus în cealaltă parte a orașului.

Un tânăr din Bistrița a plătit 2.000 de lei pentru a-și bea cafeaua în liniște, departe de soție
Sursa foto: Facebook / Jandarmeria Română
08 Apr 2020   •   20:04

Sătul de certurile cu soția, tânărul de 32 de ani a plecat pe jos, în această dimineață, în celalaltă parte a orașului pentru a-și bea cafeaua.

Din nefericire pentru el, clipele de liniște l-au costat 2.000 de lei, după ce s-a întâlnit pe drum cu un echipaj al Jandarmeriei.

"Un bistrițean are șanse serioase să intre în Cartea Recordurilor, după ce ‘’a plătit 2000 de lei pentru o cafea’’.

Pe fondul unor neînțelegeri cu partenera de viață, un bistrițean, în vârstă de 32 de ani a plecat de acasă pentru a-și savura cafeaua în oraș, la o distanță considerabilă de domiciliu.

Cu toate că măsurile Ordonanțelor Militare interzic ieșirile fără un motiv bine întemeiat, bărbatul a ales să își bea cafeaua în zona Han, deși domiciliul său se află tocmai în celălalt capăt al orașului.

De această dată, bărbatul nu s-a întâlnit însă cu reprezentanții care omologhează recordurile mondiale, ci cu un echipaj de jandarmi.

Jandarmii bistrițeni nu i-au aplicat ‘’recordul’’ amenzii, iar acum, bistrițeanul va avea de plătit 2000 de lei pentru nerespectarea măsurilor care privesc restricțiile de circulație, conform Ordonanței Militare nr. 3 din 2020.

Morala: În această perioadă, alege să-ți bei cafeaua acasă, este mult mai ieftin!", se arată într-o postare pe Facebook a Jandarmeriei Române.

×
Subiecte în articol: Bistriţa
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close