Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr din Botoșani, sechestrat, bătut și incendiat de prieteni, într-un apartament, timp de două săptămâni

Tânăr din Botoșani, sechestrat, bătut și incendiat de prieteni, într-un apartament, timp de două săptămâni

Un tânăr din Botoșani a fost sechestrat timp de două săptămâni, de mai mulți prieteni, într-un apartament, acolo unde a fost bătut, abuzat și chiar incendiat, spre amuzamentul agresorilor.

Tânăr din Botoșani, sechestrat, bătut și incendiat de prieteni, într-un apartament, timp de două săptămâni
Sursa foto: YouTube / stiri.botosani.ro
de Alin Tarnovschi    |    01 Iul 2020   •   16:20

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu aproximativ un an, iar în tot acest timp victima s-a mutat din Botoșani în București pentru a scăpa de batjocura și umilințele la care era supus și după cele două săptămâni în care a fost abuzat și agresat de așa-zișii prieteni.

Cazul a ieșit la iveală abia acum, după ce unul dintre agresori a trimis mai multe clipuri video, filmate în timpul celor două săptămâni de chin la care a fost supus tânărul, unor prieteni.

Imaginile greu de privit au fost publicate de jurnaliștii de la stiri.botosani.ro, iar apoi Poliția a fost sesizată și a fost deschisă o anchetă.

Pe imagini se poate observa cum tânărul stă pe marginea unui pat, în timp ce unul dintre agresori îi dă cu parfum în păr, iar apoi, cu o brichetă, îi dă foc și imediat stinge flăcările cu palmele.

Bătut, umilit, incendiat și abuzat de prieteni, într-un apartament din Botoșani

După ce a scăpat din mâinile agresorilor săi, tânărul a locuit cu tatăl său într-un garaj, unde nu avea nici apă, nici curent.

Agresorii săi au dat foc garajului și l-au amenințat cu moarte în cazul în care s-ar fi gândit să depună plângere la Poliție.

Chiar dacă a trecut un an de la oribilele fapte, Poliția a fost sesizată și a început o anchetă pentru identificarea tuturor celor implicați în cazul îngrozitori de tortură.

×
Subiecte în articol: Botoșani
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close