Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr şi-a petrecut noaptea lângă prietenul său mort, după un teribil accident în Topraisar, Constanţa

Un tânăr şi-a petrecut noaptea lângă prietenul său mort, după un teribil accident în Topraisar, Constanţa

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, grav rănit, şi-a petrecut noaptea lângă prietenul său mort, după un teribil accident rutier produs în zona localităţii Topraisar din Constanţa.

Un tânăr şi-a petrecut noaptea lângă prietenul său mort, după un teribil accident în Topraisar, Constanţa
Sursa foto: Antena 3
de Cătălina Buzoianu    |    18 Sep 2021   •   14:06

Tânărul se afla pe scaunul din dreapta într-o maşină condusă de prietenul său, în vârstă de 26 de ani, când, la un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a plonjat într-un canal de irigaţii secat.

În urma impactului violent, şoferul a murit, iar pasagerul din dreapta a fost grav rănit. Cei doi au rămas încarceraţi, iar cel care a supravieţuit nu a putut apela serviciul de urgenţă.

Astfel, el şi-a petrecut noaptea lângă prietenul său mort şi abia astăzi, în jurul orei 12.00, un localnic care trecea prin zonă a observat maşina căzută în canal şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

La locul accidentului s-au deplasat pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, medici ai Serviciului de Ambulanţă, echipaje SMURD, poliţişti rutieri, dar şi un elicopter SMURD.

Medicii l-au preluat pe tânărul de 20 de ani, care a supravieţuit ore în şir în maşina distrusă şi lângă trupul neînsufleţit al prietenului său, şi l-au transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Poliţiştii au deschis o anchetă, dar şi un dosar penal, iar în plus, trebuie să afle dacă maşina a fost furată sau împrumutată, iar şoferul se afla sau nu sub influenţa alcoolului sau a substanţelor interzise.

"Astăzi, în jurul orei 12.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe un drum de exploatare agricolă din comuna Topraisar. 

Conform primelor cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat, de 26 de ani, a condus un autoturism care s-a răsturnat într-un canal de irigații. 

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, precum și vătămarea corporală gravă a unui pasager, un tânăr de 20 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

×
Subiecte în articol: accident Topraisar Constanța
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close