Un bărbat și o femeie din Botoșani aveau poftă de amor, așa că nu au mai ținut cont de nimic. S-au dezbrăcat și au trecut la fapte în fața blocului. Ce a urmat e incredibil - FOTO

30 Aug 2019   •   10:22
Un bărbat și o femeie din Botoșani aveau poftă de amor, așa că nu au mai ținut cont de nimic. S-au dezbrăcat și au trecut la fapte în fața blocului. Ce a urmat e incredibil - FOTO Galerie foto (1) Foto: Pixabay.com

Un bărbat şi o femeie din Botoşani au fost prinşi în timp ce făceau amor în plină zi în fața unui imobil din Botoșani. Cei doi nu au mai ținut cont de copiii care se jucaru în fața blocului și au trecut la fapte. 

 Locatarii, revoltaţi de scenele indicente, dar și de mirosul neplăcut au chemat poliţia. Când au ajuns în fața blocului, oamenii legii i-au prins în timpul acţiunii. 

După ce au fost legitimaţi, poliţiştii şi-au dat seama că este vorba de două persoane care trăiesc mai mult pe stradă. Cei doi și-au adus saltele, lenjerii de pat, dar și diverse materiale provenite de pe platformele de gunoi, scrie Botoșani News.

Sursă foto: Botoșani News

 

Parteneri
x close