Antena 3 CNN Actualitate Locale Un rus faimos a venit în România. Ce a descoperit după doar câteva ore: "Am făcut asta de mai mult de 3.000 de ori, în viața mea nu am pățit așa ceva!"

Un rus faimos a venit în România. Ce a descoperit după doar câteva ore: "Am făcut asta de mai mult de 3.000 de ori, în viața mea nu am pățit așa ceva!"

Celebrul patinator rus Evgeni Plushenko a fost pus într-o situație ridicolă la doar câteva ore după ce a ajuns în România.

Un rus faimos a venit în România. Ce a descoperit după doar câteva ore: "Am făcut asta de mai mult de 3.000 de ori, în viața mea nu am pățit așa ceva!"
11 Dec 2019   •   00:04

Rusul Evgeni Plushenko, 37 de ani, multiplul campion olimpic, european și mondial la patinaj, a participat în weekend la spectacolul King of Ice, dar totul s-a transformat într-un dezastru, scrie Gsp.

În timpul spectacolului, Plushenko a avut probleme din cauza gheții, care s-a topit. În timpul unei sărituri, rusul a căzut și a lovit o conductă, iar apa a țâșnit de sub gheață. „Parcă era Fontana di Trevi”, a comentat șocat patinatorul. " Am patinat mai mult de 3.000 de spectacole de-a lungul vieţii mele, dar nu am avut niciodată astfel de probleme cu gheaţa şi nu am patinat niciodată pentru public atât de devreme dimineaţa!  Am sărit şi eu, am lovit o conductă de apă cu o patină şi s-a întâmplat Fontana di Trevi. Aţi văzut vreodată aşa ceva? Eu, cu siguranţă, nu am văzut! ", a spus rusul.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close