Antena 3 CNN Externe Lorena era medic rezident în Italia și a fost omorâtă fără milă de iubitul ei: ”M-a infectat cu coronavirus și am ucis-o”

Lorena era medic rezident în Italia și a fost omorâtă fără milă de iubitul ei: ”M-a infectat cu coronavirus și am ucis-o”

Lorena Quaranta era doctor rezident în Italia și a fost ucisă fără milă de iubitul ei după ce acesta a acuzat-o că l-a infectat cu coronavirus.

Lorena era medic rezident în Italia și a fost omorâtă fără milă de iubitul ei: ”M-a infectat cu coronavirus și am ucis-o”
Sursa foto: Foto: Lorena Quaranta/ Facebook
02 Apr 2020   •   17:51

Inciedntul a avut loc în provincia italiană Messina. După ce a strangulat-o pe tânăra de 27 de ani, omul a vrut să își pună capăt zilelor.

Antonio  a chemat carabinierii la primele ore ale dimineții de marți, 31 martie. Bărbatul a recunoscut în fața polițiștilor că și-a omorât iubita. Omul a fost salvat chiar de colegii de muncă ai tinerei, scrie Daily Mail.

„M-a infectat cu coronavirus și am ucis-o!”, asta le-a spus tânărul polițiștilor, în timpul interogatoriului. Magistrații, însă, nu îl cred pentru că cei doi au fost testaţi şi niciunul dintre ei nu era infectat cu COVID-19.

Cu câteva zile înainte de a fi ucisă, fata a postat un mesaj pe Facebook în care scria despre provocările cu care se confruntă personalul medical din Italia.

„Acum, mai mult ca oricând, trebuie să demonstrăm responsabilitatea și dragostea pentru viață. Trebuie să arăți respect pentru tine, pentru familia ta și pentru țară”, a scris ea.

×
Subiecte în articol: coronavirus doctorita
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close