Antena 3 CNN Actualitate Lovitură pentru românii care pleacă în vacanță în Grecia! Ce au decis autoritățile elene

Lovitură pentru românii care pleacă în vacanță în Grecia! Ce au decis autoritățile elene

Românii care vor să își petreacă vacanțele în Grecia trebuie să știe că sunt schimbări importante care le afectează șederea acolo. Autoritățile din Halkidiki, regiunea preferată a românilor, au impus restricții dure pentru a opri răspândirea coronavirusului.

Lovitură pentru românii care pleacă în vacanță în Grecia! Ce au decis autoritățile elene
Sursa foto: Pixabay
de Laura Dinu    |    21 Aug 2020   •   10:15

Printre măsurile impuse de autorități pentru combaterea și răspândirea coronavirusului, se numără suspendarea petrecerilor și interzicerea grupurilor mai mari de 9 persoane la plajă. 

De asemenea, turiștii trebuie să poarte masca de protecție atât în zona de interior, în hoteluri, sau în momentul în care servesc masa, cât și în spațiile deschise, la terase sau la plajă. 

Totodată este interzisă circulația în grupuri mai mari de 9 persoane. Mai mult decât atât, nu se mai pot achiziționa suveniruri de la târguri, deoarece acestea rămân închise. 

Evenimentele în aer liber vor fi, de asemenea, suspendate. 

Grecia, locul 180 ca număr de decese la un milion de locuitori

Ministrul adjunct al Protecţiei civile, Nikos Hardalias, a declarat marţi că în Grecia situația este mai bună decât în majoritatea ţărilor europene. Potrivit acestuia, Grecia se află pe locul 180 ca număr de decese la un milion de locuitori.

În total, în Grecia, cu o populaţie de 10,7 milioane de locuritori, au fost înregistrate peste 7.400 de cazuri COVID-19 şi 232 de decese asociate bolii, potrivit datelor Universităţii Johns Hopkins.

×
Subiecte în articol: Grecia reguli turisti
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close