Antena 3 CNN Actualitate Mamă și fiică snopite în bătaie, de două ori în aceeași noapte, chiar sub ordin de restricție

Mamă și fiică snopite în bătaie, de două ori în aceeași noapte, chiar sub ordin de restricție

Caz revoltător în Pitești, unde un bărbat care avea ordin de restricție și-a bătut cu bestialitate fiica și soția. Poliția a fost nevoită să intervină de două ori în aceeași noapte pentru a le scăpa pe cele doua din mâinile agresorului. Acesta este acum la secție si polițiștii așteaptă decizia privind retinerea.

Mamă și fiică snopite în bătaie, de două ori în aceeași noapte, chiar sub ordin de restricție
Sursa foto: pexels
de Laura Dinu    |    28 Iun 2021   •   14:00

Totul a pornit de la un scandal pe care bărbatul l-a provocat în fața blocului în care locuiește. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, și-a lovit soția, iar femeia a fugit și s-a refugiat, cel mai probabil, la o vecină. Nervos că nu o găsește, bărbatul a mers acasă unde și-a bătut crunt fiica în vârstă de 17 ani. Acesta a fost momentul în care vecinii au sunat prima dată la 112. Agenții au venit, l-au ridicat pe bărbat, l-au dus la secție și l-au audiat, după care au emis pe numele lui un ordin de restricție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile. 

Cu toate acestea, bărbatul, care a plecat de la Poliție în jurul orei 06:00, a mers direct la ușa apartamentului unde se aflau soția și fiica lui și a pornit din nou scandalul. Vecinii au sunat din nou la 112. Polițiștii au ajuns în scurt timp și l-au ridicat din nou.

În acest moment, agresorul este audiat și va fi prezentat în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă. 

Vecinii acestuia refuză să dea declarații, de teama faptului că s-ar putea întoarce să se răzbune pe ei. 

×
Subiecte în articol: Pitești
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close